donderdag 26 juli 2012

6 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend verdrietig. Ik wens jullie heel veel sterkte. Bedankt voor de prachtige gedichten. Bibian en jouw teksten hebben heel veel mensen geraakt. En ze gaan ook nog veel steun en inzicht geven aan mensen die getroffen worden door hetzelfde belachelijk nare lot. Wat. een. vrouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bibian en Klaas jullie hebben mij zo geïnspireerd en geraakt met jullie verhalen en gedichten. Ik wens jou Klaas en de kinderen dan ook heel veel sterkte, liefde en warmte om dit verdriet te dragen. Geef haar maar een prachtige uitvaart, dat heeft ze verdiend. En weet je Klaas dat je de uitvaart helemaal zelf vorm kan geven? Alles mag en kan. Klikt het niet met de uitvaartverzorger, schroom niet om iemand anders te vragen. Het is jullie afscheid, je kunt het maar 1 keer doen. In gedachten bij jullie, Marie-Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte vandaag, ik denk aan jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte vandaag en de rest van de dagen. jullie maken heel veel los bij mensen die jullie niet eens kennen,bedankt voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voortdurend in mijn gedachten. De hemel huilt boven Amsterdam terwijl jullie afscheid nemen op Sint Barbara. Bedankt voor alles. Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De hele dag gedachten aan jullie, de kindjes, jij.... Pfff sterkte zijn de enige zinloze woorden die ik nu weet... Jullie zijn bij vele in gedachte, vandaag maar zeker ook in de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen